Wat leuk dat u vertrouwen in ons heeft en besloten heeft gebruik van onze diensten te maken! Hieronder vindt u de manier waarop wij werken!

Wanneer wij uw interesse gewekt hebben en u contact met ons zoekt, om de mogelijkheden te bekijken, streven wij ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te behandelen. Vervolgens nemen wij per mail en/of telefonisch contact met u op om uw wensen door te nemen. Er wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën en/of dieetwensen. Wanneer wij dit hebben gedaan, ontvangt u een offerte op maat in uw mail.

Verkenning vooraf
Wij beoordelen aan de hand van uw wensen of we van tevoren even langs moeten komen of dat we voldoende informatie hebben.
We gaan er dan vanuit dat er een werkende keuken aanwezig is met fornuis en goede oven.

Huur
De menuprijzen en de wijnprijzen zijn inclusief servies, bestek en glaswerk. Dit geldt tot 20 personen, bij meer couverts zijn we genoodzaakt spullen te huren. De bijkomende kosten zullen we doorberekenen in de totaal prijs. Wanneer u wilt dat wij ook anderen spullen regelen, zoals tafels, stoelen en andere dingen, kunnen wij dat uiteraard regelen. De huurprijzen zijn afhankelijk van hetgeen u wilt en het aantal personen dat deelneemt aan uw lunch/diner of evenement en worden doorberekend.

De voorbereiding van Lunch, diner of evenement
Tot een week voor aanvang kunt u wijzigingen doorgeven. Hierna is dit niet meer mogelijk.

Diner, Lunch of evenement
Wij zullen ruim op tijd op de locatie arriveren. Wanneer u ervoor heeft gekozen om tafels, stoelen e.d. bij ons te huren worden die op tijd afgeleverd. Wij nemen alles mee en maken uw huis klaar voor het diner. Wanneer u ervoor heeft gekozen om uw eigen spullen te gebruiken, zullen wij de tafel dekken en uw borden en servies selecteren.

Wijnen
Wanneer wij bijpassende dranken mogen verzorgen nemen wij glazen mee. Dit geldt tot 20 personen, bij meer couverts zijn we genoodzaakt spullen te huren. De bijkomende kosten zullen we doorberekenen in de totaal prijs.
Wij kunnen de dranken in overleg met u uitzoeken of wij kunnen bijpassende dranken uitzoeken. U ontvangt hiervoor een offerte.

De uitvoering
Wij verzorgen hetgeen we afgesproken hebben. U kunt lekker genieten!
Na afloop wordt opgeruimd en u kunt gezellig met uw gasten nagenieten van uw ochtend, middag of avond.

Betaling
50% van de kosten dienen vooraf aan het diner te worden betaald en 50% na afloop. U kunt ervoor kiezen om na het diner contant af te rekenen of u ontvangt een factuur van ons. Wij zouden het fijn vinden wanneer u deze binnen 10 dagen na dagtekening aan ons betaald op rekening nr NL34 INGB 0795 0734 88.

Extra kosten
Er kunnen voor extra wensen ook extra kosten in rekening worden gebracht. Wij zorgen te allen tijde dat u op de hoogte bent van de extra kosten, het zal nooit onverwachts gebeuren.

Buiten Den Haag
Christian is gevestigd in Den Haag, maar dankzij dit concept kunnen wij uw catering overal naartoe brengen. Buiten Den Haag rekenen wij €0,50 per km.

Annuleren
U kunt tot zeven dagen voor aanvang van het diner kosteloos annuleren. De 50% van het vooraf betaalde bedrag zullen wij retourneren binnen zeven dagen. Bij annulering tot 48 uur van te voren wordt er 75% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Wanneer u 48 uur van te voren annuleert dient u 100% van de kosten te betalen. Dit, omdat wij dan al ruimschoots bezig zijn met de voorbereidingen en de data vrijhouden in onze agenda voor uw diner.

Annulering feestdagen
Kan het feestelijke diner op een nationale feestdag onverhoopt niet doorgaan? Wanneer u dit twee weken voor aanvang van de datum van het diner doorgeeft kunt u kosteloos annuleren. Annuleert u na het limiet van twee weken, dan wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Dit geld alleen bij de speciale feestdagen, anders geldt bovenstaande regeling.Den Haag

Scroll naar boven